Luinstra’s Fietsen

ONZE Diensten

Je bent hier: /

KLEINE BEURT €29,95

(excl. werkloon voor alle extra werkzaamheden)

GROTE BEURT €49,95

(Incl. werkloon voor alle kleine extra werkzaamheden)

Reparaties

Vertrouw op onze snelle en deskundige service. Wij zorgen ervoor dat je snel weer zorgeloos kunt fietsen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud betekent langer rijplezier, soepelere ritten en minder onverwachte problemen.

Banden reparatie

Snelle en betrouwbare bandenreparatie voor zorgeloos fietsplezier. Wij staan klaar om uw banden snel en vakkundig te repareren!

Verkoop & Advies

Ontvang deskundig advies en vind de fiets die bij u past. We helpen u graag bij de verkoop en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Fiets aanmeten

Met onze professionele fietsaanmeting zorgen we ervoor dat uw fiets volledig is afgestemd op uw lichaam en rijstijl voor optimaal comfort.

Algehele fietsinspectie

We controleren grondig elk aspect van uw fiets, van remmen tot versnellingen, om ervoor te zorgen dat u veilig en soepel kunt blijven rijden.

Ontdek Kollum e.o. met onze fietsverhuur.

Ontdek Kollum e.o. op twee wielen met onze fietsverhuur service!

 

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen fietstocht door het centrum of een avontuurlijke rit door de natuur, wij hebben de perfecte fiets voor jou. Geniet van ultieme vrijheid en flexibiliteit terwijl je de omgeving verkent op je eigen tempo. Huur vandaag nog een fiets en maak je klaar voor een onvergetelijke fietservaring!

“ Kollum, een pittoresk dorp in het hart van Friesland. Verken dit dorp en omgeving per fiets om zijn charmante karakter, rijke geschiedenis en historische gebouwen te ontdekken. “