Luinstra’s Fietsen

Over Ons

Je bent hier: /

Quisque
Felis Tortor

Maecenas sed nisi ut urna tincidunt laoreet in eu urna. Sed ac tortor nibh. Nam sit amet consectetur magna, sed tempor orci. Quisque ut felis risus. Phasellus orci purus, iaculis eu nibh in, lacinia tincidunt ligula. Curabitur volutpat pretium elementum.
“ Aenean varius velit velit. Duis tempor pharetra porttitor. Curabitur eget lectus quis mi porttitor euismod. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus. “

Onze
Geschiedenis

Eddie Luinstra begon zijn fietshandel ruim twintig jaar geleden naast zijn werk. Hij verkocht de fietsen eerst thuis en knapte ze op. Het liep zo uit de hand dat hij besloot om voor zichzelf te beginnen. In 2002 begon hij met een kleine fietswinkel, op de plek waar nu Beautyvol is gevestigd. Een paar jaar later verhuisden ze naar het huidige pand aan de Voorstraat. Bijgaand een leuk filmpje van Eddie Luinstra in ‘Hea’ in 2016.

Jellie en Loekie kennen elkaar van de fietsenzaak. Hij hielp de familie Luinstra met installatiewerk en zo raakten ze met elkaar in gesprek. Loekie werkte 27 jaar op de verkoopafdeling bij Biddle in Kootstertille. Hij heeft een paar jaar geleden het stokje overgenomen van Eddie. Jellie hielp haar vader altijd al in de zaak.

Video afspelen

Een nieuwe
generatie Luinstra

Nu runnen Jellie en Loekie de zaak samen met dochter Joukje, die zich vooral bezig houdt met de fietsverhuur. Sinds de nieuwe eigenaren de zaak hebben overgenomen gaat het als een speer met de fietshandel. Eerst was het druk in de coronatijd en nu zijn fietsen als gevolg van de hoge brandstofprijzen enorm populair. Vooral elektrische fietsen.

Rijwielhandel Luinstra onderscheidt zich door de goede service die ze bieden. Zo hebben ze nog steeds een breng- en haalservice voor de fietsen die gerepareerd moeten worden. Sjoerd, Jan en André zijn verantwoordelijk voor de werkplaats. Samen vormen ze een prachtig team en proberen ze het bedrijf van Eddie zo goed mogelijk voort te zetten.

Ons Team

Loekie

Kopman

Jellie

Administratie / verkoop

Joukje

Administratie / verkoop

Jan

Monteur

Sjoerd

Monteur/Chauffeur

André

Monteur

Impressie